lørdag 2. januar 2010

Godt nytt år!!!!

Herr og Fru Hoås på sivøyene (los uros) på Tittikakasjøen.


Vi skriver 2. januar og nå har vi en foreløpig "pause" i Juliaca i vår reisevirksomhet sammen med våre foreldre. 3. juledag satte vi kursen mot den gamle Inka-hovedstaden Cusco, og med Cusco som utgangspunkt har vi besøkt både Machu Picchu og Den hellige dal. "Gamlehjemmet" holdt seg både friske og oppegående under turen, og vi tror de sitter igjen med mange gode opplevelser. I morgen setter vi kursen mot Stillehavskysten, og det skal bli godt å slappe av i skikkelig sommervarme. Vi vil også benytte anledningen til å ønske alle kjente og ukjente et riktig godt nytt år, eller FELIZ AÑO NUEVO! som det heter på spansk.


Her er hele gjengen samlet på Machu Picchu.


Vi skal ikke skryte på oss at sola skein på Machu Picchu denne gangen. Her er det John Henrik, Sander og Andrea som forsøker å smile til fotografen i vind og regn.


I Aguas Calientes (eller Machu Pichu-landsbyen som den også kalles) fant vi dette flotte resirkulerte juletreet. Treet består kort og godt av en hel haug med Sprite-flasker.


Nyttårsfeiringen ble kanskje ikke den mest spektakulære vi har vært med på, men vi hadde basen vår på et flott hotell og spiste middag på en ikke fullt så flott restaurant i Urubamba.

1 kommentar:

Britaiskogen sa...

Artig å se at dere har bra i Peru, og at gjestene henger med på reisevirksomheten! Godt nytt år til dere alle sammen både fastboende og turister! Vi har alle barna hjemme ikveld, men i morra drar de en etter en..