fredag 18. desember 2009

Juleferie!!!

Her i Peru har Den norske skolen nå tatt en velfortjent (?) juleferie, og denne juleferien varer en hel måned! Vi satser på en ferie fylt med mange opplevelser, og for oss blir det en litt spesiell ferie fordi vi har fått besøk av våre foreldre. Etter litt forsinkeler kom de frem til Arequipa tidlig tirsdag morgen, og de skal være i Peru frem til 14. januar. Vi gleder oss!

Den siste skoleuka før jul har vi i Juliaca hatt juleverksted i Arequipa sammen med skolen i Arequipa. Her er det rektor og noen av de eldste elevene (inkl. John Henrik) som baker pepperkaker.

Lille Julaften fyller Andrea åtte år, og noen dager senere fyller Karl Andreas (til venstre på bildet) også åtte år. De feiret dagene sine sammen med de tretten andre elevene på DNS på mandagen i denne uka.

Torsdag kveld hadde vi juleavslutning på Den norske skolen, og her er det "Gitarkameratene" fra Juliaca som fremfører Glade Jul. Juleavlsutningen ble en stemningsfull og flott opplevelse med både elevinnslag, juletregang og julegrøt i sommervarmen i Arequipa.

Etter godt over ett døgn på tur landet Randi, Helge, Norunn og Jostein endelig i Arequipa tirsdag morgen. De var i god form og ved godt mot, og det er de fremdeles!!!!

2 kommentarer:

Britaiskogen sa...

Hei, godt å se at dere har det bra og at besøket deres har kommet vel fram, etter en laang reise! Even kommer med fly til Værnes lillejulaften, og da kjører vi til Tydalen for å feire jula der Det gleder vi oss til. Iløpet av helga skal huset være julepyntet her, slik at vi kan feire Olves 18 årsdag og kombinere det med juleselskap på tirsdag..Hils besøket deres....og ha ei fin førjulstid!

Bakkesblogg sa...

Jeg stusser litt på spørsmålstegnet om den velfortjente juleferien. Hvem er det du tenker på? Lærerne eller elevene? Hvis dere har lite å gjøre på skal jeg ikke være vanskelig med å deligere noen oppgaver i juleferien...:) Jeg tor den er fortjent jeg, så kos dere skikkelig både lærere og elever!!