søndag 25. april 2010

Besøk fra Bolivia


Det er alltid hyggelig med besøk, og denne uka har vi i Juliaca vært så heldige å ha hatt familien Eggebø på besøk. De er misjonærer i Bolivia og bor i Cochabamba. Barna dere - Håvard, Markus og Ovidie - utgjør også Den norske skolen i Bolivia, og derfor ble denne uka også en fellesuke mellom DNS i Bolivia og DNS i Juliaca. Og det ble en flott opplevelse for begge skolene. Når vi har seks elever og de har tre elever, så blir det fort litt små miljø på skolene. Derfor er det viktig å kunne møtes og oppleve et større fellesskap. Det var også hyggelig for oss som er lærere i Juliaca å få besøk av Anne og Jofrid, som utgjør personalet ved DNS i Bolivia. Vi hadde vanlig skole fra mandag til torsdag, før vi på fredag dro på utflukt til steinformasjonene utenfor Ayaviri. I flott høstvær (ja, for nå er det høst i Peru) koste vi oss i Guds utrolige natur, og det ble en flott avslutning på skoleuka.

Det er alltid hyggelig å få flere i klassen, og for de eldste elevene var det spesielt artig å få besøk av ei jente............

Det kan bli litt kjedelig for Silas og Andrea å bare være to elever i klasserommet. Men denne uka ble elevtallet blant de minste fordobla, og det var kjekt!

På skoleturen benytta vi anlendningen til å vasse litt i elva.

Vi har også benyttet anledningen til å feire bursdager. Både Randi Helen og John Henrik (tenåring!!) har hatt bursdager denne uka, i tillegg til at Silas Hovda og mor/datter Eggebø har bursdager nå i slutten av april. Og det måtte jo selvfølgelig feires!

Tre fornøyde jubilanter - John Henrik (13), Ovidie (12) og Silas (8)

1 kommentar:

Ovidie sa...

Hei!
Det var veldig koselig og komme på besøk til dere i Juliaca, vi hadde en super uke!
Hilsen
Ovidie