mandag 11. mai 2009

Rekreasjon og feiring

Hotellet vårt - Taypikala Hotel Lago. Forøvrig et hotell sterkt preget av New Age-filosofi.

I helga tilbragte de voksne misjonærene i Juliaca (11 i tallet) et døgn på hotell i Chucuito like utenfor Puno. Her ved Titticacasjøens bredd koste vi oss med både god mat, gåtur, massasje og ikke minst rikelig med varmt vann. I Norge blir man litt borskjemt på vannfronten. Det er rikelig med vann, og med store vamrtvannstanker har de fleste også mer enn nok varmt vann. For oss i Juliaca er det ikke selvsagt at vi alltid har nok vann, og med elektriske dusjer (d.v.s. at vannet varmes opp av et varmeelement i selve dusjen) blir det heller ikke rikelig med varmt vann. Derfor var kanskje opplevelsen av å kunne boltre seg i masse varmt vann noe av den store beholdningen denne helga.

Rikelig med varmt vann fikk vi oppleve denne helgen. Og da hører det med en tur i boblebadet.
Ut på tur! Titticacasjøen i bakgrunnen.

Nå dro vi ikke bare på hotelltur for å kose oss med varmt vann. Vi dro egentlig på hotelltur for å markere at det var mange jubilanter blant misjonærene. Faktisk har vi fire som er/blir 40 år i løpet av 2009, og i tillegg har vi både en 50-års jubilant og en 30-års jubilant. Så vi hadde god grunn ti å feire!

Brith-Jorunn og Olav hadde laget og fremførte treffende sanger til de ulike jubilantene. Det ble også en stor suksess blant de (få) andre gjestene.

Flott skiterreng! (men så var det dette med mangel på snø.....)

Ingen kommentarer: