søndag 17. mai 2009

17. mai!!!!!!

Det er flott med 17. mai tog, men som dere ser har vi ikke øvd på takt og formasjon!


Her fremfører alle elevene (inkludert noen som gjerne skulle ønske de var elever) under ledelse av Per og Robert klassikeren "Norge i rødt, hvitt og blått".


11 voksne og 17 barn samlet seg i dag, 17. mai, til det vi selv tror må være verdens høyeste 17. mai feiring! Det er jo ikke alle som kan skryte av å ha norsk 17. mai feiring i nesten 4000 meters høyde. Vi startet kl. 11 med å gå i tog (med hornmusikk lastet ned fra internett). 6. og 8. klasse hadde ordnet skikkelig 17. mai tale, og det ble også en titt innom gamlelandet (via NRK nett-tv) før vi dro til turisthotellet i Juliaca for en skikkelig tre-retters middag.


Det blir ingen 17. mai uten leker, og her er Andrea i flott driv i sekkeløp.


Kaker, gele og kaffe er viktige deler av et skikkelig kaffebord. Her er det John Henrik som gjør seg klar til innhogg.


Etter middag dro vi tilbake til skoletomta, der vi hadde masse leker, kiosk-salg, is-salg (vi hadde bedt inn en av de mange isselgerne som trakterer området) og selvsagt kaker og kaffe. Til denne siste delen av feiringa hadde vi også invitert inn våre hushjelper med familier, og det virket som om de koste seg sammen med oss på vår nasjonaldag.

Sander prøvde å bli kompis med ismannen!!


Kiosk er alltid populært, og barna stod både for salg og kjøp.

1 kommentar:

Britaiskogen sa...

Hei, ser ut for st dere har hatt en fin 17. mai med sekkeløp og is og kaker. Omtrent som her. Vi feira dagen i godt vær. Nå gleder vi oss til Kristoffers konfirmasjon til helga..
brit