søndag 15. mars 2009

Bursdagsfeiring

En nesten fulltallig samling av misjonærbarn - mer eller mindre utspjåket. En flott gjeng!!


Også noen av de voksne tok hintet om utkledning. Her er ekteparet Hovda i en interessant kombinasjon - fin frue og en blanding av lofotfisker og jærbonde.

Her i Juliaca har vi nå lagt oss på en trend om å feire bursdager sammen. Denne gangen var det Sander (10 år) og Benjamin Tjelle (7 år) som feiret med stor ståhei på Den norske skolen på lørdag. Sander hadde egentlig bursdag for snart en måned siden, mens Benjamin faktisk hadde bursdag denne dagen. Slike feiringer blir en god mulighet for å samle misjonærflokken, og denne gangen hadde bursdagsbarna utfordret til utkledning. Inspirasjonen til dette hadde de nok hentet fra karnevalsfeiringen for et par uker siden. Ikke alle tok hintet om utkledning, men vi hadde både konger, Zorroer, sjørøvere, fotballspillere, skiløpere, Juliacadamer, prinsesser og bønder representert blant gjestene. Nå gleder vi oss bare til neste bursdagfeiring!!

Bursdagsbarna åpner pakker med Miriam Tjelle som nysjerrig tilskuer. Og bak ser dere et glimt av skolens do!


Her i Juliaca er de flinke til å lage kaker som ser svært så innbydende ut. Det er imidlertid ikke alle som mener at innholdet holder det utseendet lover.

2 kommentarer:

Turid og Terje sa...

Hei

Bursdagsfeiring har vi hatt i Norge også... Terje 40 År! Tusen takk for fine tulipaner!
...en annen ting...hvilket telefonnr når vi dere best på..?
(vi har ikke IP-tlf).

Snakkes!

Terje&Turid

almeveien sa...

Flotte bilder.Kosselig å se at dere har det fint og at bursdagene blir feiret med fryd og gammen. Klem til bursdagsbarne fra mormor.