lørdag 24. januar 2009

Trippelbursdag!

Pølser hører med i en skikkelig bursdag. Her er ivrige gutter i pølsekø!

De to yngste jubilantene koser seg med pølser i trappa.

I dag (lørdag) har vi hatt trippelbursdag her i Juliaca. Andrea hadde bursdag 23. desember og Karl Andreas Høgsås hadde bursdag 29. desember. De ble begge to 7 år, og de to utgjør også 2. klasse ved DNS i Juliaca. For å sikre mange gjester ble bursdagen lagt til 24. januar. Og på denne datoen hadde jo faren til Karl Andreas, Tor Egil, ekte bursdag. Så da ble det trippelbursdag. Med nesten 30 gjester måtte det bare bli moro, og vi hygget oss både ute og inne på Den norske skolen i Juliaca i over fire timer.

Leik og moro hører med i en bursdag. Her er det basket-leken "Killer" som utøves med stor innlevelse.

Piñata hører med i en bursdagsfeiring i Peru. Her venter barna spent på at Marianne Høgsås skal slippe godteriet løs.

3 kommentarer:

Ingve sa...

Hei,

Her kjeme ei lita helsing i fraa mej som snart e i Cochabamba. Saa vidt mej bekjent e daakke klare for besoek, og ej e klar for aa komme. Arti aa reise heilt til SoerAmerika for aa treffe slekta:) Det hadde vore kjekt aa faatt mailadressa ej kan naa daake paa. Send den gjerne til ingvef@hotmail.com.

gler mej til aa stikke innom. Min reisekamerat John Andreas helsa ogsaa!

Kjebekk sa...

Hei! Her er en kjapp hilsen fra fam Kjebekk i Stjørdal. Vi følger med på bloggen deres og det er hyggelig å se hvordan dere har det. Tror ellers ikke det er mye nytt å melde herfra. Lykke til videre i arbeidet. mvh Lars

almeveien sa...

Hei alle sammen. En hilsen fra oss i Almeveien. Håper dere har det fint. God tur denne uke med skoletur. Håper dere får det kjempefint.Her snør det, ca. ¨-10 gr, men gleder oss til sol og varme. Dagene er allerede blitt adskillig lysere og vi er ved godt mot.