søndag 23. november 2008

På bøljan blå

Veronika, Olav og Randi Helen nyter solen. Men hvor er barna..........?

I dag (søndag) stod familiene Mulelid og Tjelle tidlig opp. Vi skulle nemlig på båttur på Titticacasjøen, nærmere bestemt til øya Taquile. Denne øya ligger ca. tre timer med båt fra Puno, og er kjent både for en flott natur og noen spesielle kulturelle særtrekk. På denne øya er det blant annet svært vanlig at mannfolka tar ansvar for strikkinga. Vi fikk praiet en rutebuss (les: Hiace) slik at vi fikk komme oss til Puno, og vel fremme i Puno unte vi oss den luksusen å leie oss en båt (med mannskap på tre). Det ble en flott dag på Titticacasjøen, og alle ti koste seg i godværet.

Disse karene har sannsynligvis sydd sine klær selv

Utedo med utsikt!


Selv om Taquile er en turistmagnet er dette en øy der de to tusen beboerne på en eiendommelig måte klarer å kombinere det å være turistobjekt og det å leve et vanlig liv. Denne øya er uten både biler og hunder, og spesielt det siste satte vi pris på. I Juliaca er det dessverre litt i overkant mange hunder. Vi avsluttet oppholdet på Taquile med å kjøle oss ned i Titticacasjøen. For noen var dette litt kaldt, men egentlig vartet Titticacasjøen opp med en god Sunnmørsk badetemperatur denne dagen.

Robert nyter badelivets gleder

3 kommentarer:

Turid og Terje sa...

Det så herlig ut med et bad! Her er det ruskevær om dagen og ca 3 minus.Så på nyhetene at det hadde vært minus 28 i trøndelag... Vi forbereder oss til advent og koser oss med å følge med på bloggen deres. Gi hverandre en god klem fra oss!
Turid og Terje

Turid og Terje sa...

Hei igjen...
Filip vile gjerne hilse....
Hilsen Filip!

Gunhild sa...

Hei John Henrik.
Så koslig med hilsen fra deg på bloggen min!
Det gikk heldigvis bra med nonnen da. Så ut som om dere hadde en fin båttur dere også, heldigvis uten regn akkurat der.
Her i Jerusalem er det heller ikke alltid like moro, så det skjønner jeg veldig godt!
Har du begynt å glede deg til jul?

Hilsen Gunhild

du må forresten hilse masse til sander, andrea og resten av familien.