mandag 5. juli 2010

Bilder

Her er ny-bilen, en Renault Grand Scenic 2004-modell. Bilen er kjøpt i DDE-land (les: Namsos).

Vi er i skrivende stund på Sunnmøre, og her er et bilde av bilen i et stykke flott norsk natur i Sunndal, ikke langt fra Sunndalsøra.

Noen (jeg skal ikke nevne navn...) har etterlyst bilder, men vi har som sagt hatt litt svinn på kamerafronten. Heldigvis har vi flere kamera å ty til, så her er noen få bilder fra familien Mulelids liv de siste par ukene.


Vi hadde ikke vært mange dagene i Norge før Sander ble spurt om han ville være med på fotballcup i Trondheim. Dette var topp for Sander, men han fikk samtidig en viss påminnelse om at de andre hadde blitt bedre i fotball den tiden han hadde vært borte. Og kondisen hans var nok ikke så god som han hadde trodd..........


Fra Buenos Aires reiste vi med jumbojet - Boeing 747. Og etter landing i London fikk barna mulighet til å besøke cockpiten. Da førsteflygeren hørte at vi snakket norsk, fortalte han på norsk at han tidligere hadde vært gift og bosatt i Stavanger.


På grunn av kameratyveri har vi ikke så mange bilder fra Buenos Aires, men her er vi samlet på flyplassen i Buenos Aires på veg hjem til Norge. Dere ser at vi er godt påkledd, for i Buenos Aires var det midt på vinteren og for oss relativt høstlige temperaturer. Foran oss lå en flytur på over 15 timer før vi landet i London.

3 kommentarer:

Sverre sa...

kuuuult, der ville eg og ha vore..inni cockpiten altså. Det sista bilde va herligt...goe,trøtte fjes:)
klem Brith-Jorunn

Sverre sa...

Bilen såg fin ut den, håper bare den virker og..alltid litt skeptisk til franske bilar, men plutselig går det bra:)
Me koser oss i Zorritos, båttur og møte med krokodillar og festlige fuglar i dag.
Hels heile Sunnmøre frå meg

Unknown sa...

Velkommen til Norge! Me har og Renault Scenic og det funkar bra det!