søndag 10. oktober 2010

En liten oppdatering........


Det er nå over tre måneder siden forrige blogginnlegg, og vår blogg har vært en viktig måte å kommunisere med vår familie, våre venner og misjonsinteresserte hjemme i Norge. Etter at vi kom hjem til Norge i juni har vi ikke hatt samme behov for å kommunisere via bloggen vår. Men kanskje vi må begynne å tenke annerledes om bloggen? Kanskje det finnes noen som ønsker å se hvordan vi har det? Uansett ønsker vi denne oktoberdagen å gi dere som besøker bloggen vår en liten oppdatering om hvordan familien Mulelid har det akkurat nå.Vi kom hjem fra Peru (etter en liten omvei via Argentina) 24. juni og har egentlig prioritert å bruke tida vår til å "lande" etter de to åra i Peru. Vi opplevde ingen stor kulturforskjell når vi kom tilbake til Norge, men likevel har vi brukt litt tid på å komme i orden i forhold til jobb, skole, aktiviteter og ikke minst hus. Huset vårt har vært utleid mens vi var borte, og det bar ikke preg av stor slitasje. Men likevel har vi brukt mye tid på diverse småprosjekter. Og når fruen i huset i tillegg forlangte å få fjernet en skillevegg (som delte sokkelen i to), ja så ble det litt ekstra arbeid på herren i huset.

Både fruen og herren i huset begynte i nye jobber 1. august. Randi Helen jobber nå som lærer på Fagerhaug oppvekstsenter (tidligere Stjørdal kristne grunnskole). Se www.fagerhaugoppvekstsenter.no for mer info. Robert jobber nå som behandler ved Lade behandlingssenter (www.ladebs.no), der han har en midlertidig stilling knyttet til et tilbud rettet mot arbeidstakere som er sykmeldt eller som står i fare for å bli sykmeldt p.g.a. rusbruk.

Barna er godt i gang på skolen, og de merket fort at det er en litt annen språkbruk blant elevene på en norsk skole i forhold til Den norske skolen i Peru. Både Sander og Andrea er tilbake i sine gamle klasser ved Lånke skole, og det virker som om de trives med det. John Henrik har begynt på Halsen ungdomsskole i Stjørdal, og han trives godt i nye omgivelser. På fritiden spiller Sander fotball, mens Andrea har begynt å spille håndball. John Henrik vet ikke helt hvilke fritidsinteresser han skal prioritere, men han jobber sterkt for å kjøpe seg et trommesett. Så da spørs det hvor attraktivt det blir å komme på besøk til oss! Vi var aktive på Stjørdal bedehus før vi dro til Peru, og det er vi fortsatt. Både Andrea, Sander og John Henrik er med på aktiviteter på bedehuset.


Vi kan fortsatt nås på følgende måter:

Tlf. 74 80 02 27
Mobil: 95 55 54 30 (R0bert) og 95554399 (Randi Helen).
E-post: robert.mulelid@gmail.com eller randi.mulelid@ktv.no
Post: Dronningberget 12, 7517 HELL

2 kommentarer:

Sverre sa...

Veldig kjekt å sjå kor dokke bur og lesa litt om korleis livet er i Norge. Mangla bilde av Randi, men ellers er eg fornøgd!

Veronika sa...

Gøy å sjå koss dåken bur og å hørra koss det står til.