søndag 13. september 2009

Ny hverdag på Den norske skolen

Her er hele gjengen på DNS i Juliaca samlet, inkl. Solveig som også har sin daglige base på skolen. Robert (fotograf) og Elise (som har ansvar for å følge opp Solveig) er ikke med på bildet.


Nå har vi hatt skole i fire uker her i Juliaca, og vi må innrømme at det var litt spesielt å starte opp et nytt skoleår med halvparten så mange elever som forrige skoleår. Nå består jo elevflokken bare av to søskenflokker, med de utfodringer det av og til fører med seg. I tillegg har vi fått nye kollegaer, noe som også fører til at dette skoleåret langt fra blir noen blåkopi av forrige skoleår.Ved hovedskolen i Arequipa har de derimot mer enn fordoblet elevflokken, så der har de hatt litt andre typer utfordringer. For å sikre elevene her i Juliaca et litt større sosialt miljø, vil vi i år legge opp til litt flere fellessamlinger for de to skoleavdelingene. Det tror jeg både lærere og elever ser frem til! I oktober skal hele skolen (og faktisk hele misjonærflokken i Peru) på fellestur til Cochabamba i Bolivia. Det tror vi skal bli en opplevelse for både små og store!


Dette er 2. og 3. klasse sammen med lærer`n! I år har de fått et stort klasserom, og med egen ovn og nyinnkjøpt teppe har de nok skolens koseligste klasserom.Dette er 5. klasse, som normalt har felles klasserom med 7. klasse. Men i noen fag er de for seg selv på datarommet.


De to 7. klassingene koser seg når de slipper å ha småbrødrene i samme klasserom!Vi har kanskje ikke verdens flotteste utemøbler på skolen, men maten går ned uansett!

1 kommentar:

almeveien sa...

Koselig å se at dere er kommet i gang på skolen. Mindre elever ,men sikkert mange nye utfordringer. Vi likte å se bildene fra skolen.Vi ser jo at barna har blitt større, og gleder oss til jul når vi skal møtes med dere alle.Hilsen R.H.